Onderhoudsmonteur CV-Ketels

Alblasserdam, Nederland
Vacature is vervallen
132 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Technici, Onderhoud Gebouwen
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 38 - 38
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Help jij graag mensen van de kou de warmte weer in en heb jij al enige ervaring als onderhoudsmedewerker CV-ketels? Dan is deze vacature voor jou gemaak!

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar iemand die al enige ervaring heeft met het verrichten van onderhoud aan cv-ketels, met een rijbewijs. Voor deze functie is het belangrijk dat je gedreven, representatief en klanrgericht bent, want je komt bij de klanten thuis om onderhoudt te verrichten. Het is dus een vrij zelfstandige functie waarbij je niet direct met collega's werkt. 

Enthousiast? Mooi! Dan zien wij snel jouw sollicitatie tegemoet. 

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
installatietechniek
Alblasserdam
cv
Techniek