Monteur Volkswagen bedrijfswagen 40 u p/w Barendrecht

Vacature is vervallen
194 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Technici, Automotive
Branche: Automotive
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Ben jij een zelfstandige monteur die ervaring heeft met de Volkswagen bedrijfswagens? Dan zoeken wij jou!

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een monteur die al enige jaren ervaring heeft met bij voorkeur Volkswagen bedrijfswagen. Het is de bedoeling dat je zelfstandig service werkzaamheden gaat verrichten van A t/m Z. Hierbij kun je denken aan o.a. APK, onderhoudsbeurten en het uitlezen van de boordcomputer doormiddel van ODIS.

Je gaat werken in een klein hecht team van 6 mensen. Het is een leuk gezellig team waarbij iedereen elkaar graag helpt. Waarin sommige collega’s ook in hun vrijetijd met elkaar omgaan wat leid tot een leuke laagdrempelige sfeer in de werkplaats. Onze opdrachtgever wil graag deze leuke sfeer behouden en daarom is het belangrijk dat je een echte team-player bent, gemaakte afspraken na komt en altijd je beste beentje voorzet door bijvoorbeeld veel eigen initiatief te tonen.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00u. 1 keer in de 8 weken is er een volledige week storingsdienst waarbij je opgeroepen kan worden. Tijdens deze storingsdienst krijg je standaard een vergoeding van €25,- per dag. Als je tijdens je dienst wordt opgeroepen ontvang je 160% van je uurloon en na 12u ’s nachts en op zondag krijg je 200%.

Ben jij de monteur die wij zoeken? Dan zien wij graag jou sollicitatie tegemoet.

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!


 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden