Monteur assemblage graafmachines

Groot-Ammers, Nederland
Solliciteer
120 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Technici, Elektrotechniek en Elektronica
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 01-12-2020

Hou jij als assemblage topper van groot, groter, grootst? Mooi, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor onze opdrachtgever zijn we per december opzoek naar een monteur die zich bezig houdt met assembleren van de arm van de graafmachines.

Ben jij in het bezit van een VCA en veilig hijsen certificaat, beschik je over een flink verantwoordelijkheid gevoel en ben jij oplossingsgericht? Dan kijken wij uit naar je sollicitatie!

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Groot-Ammers
Techniek
Vaardigheden
Vaardigheden
Monteur
Assemblage
Graafmachines
Vergelijkbare vacatures