(leerling) Onderhoudsmedewerkers CV-ketels

Alblasserdam, Nederland
Solliciteer
165 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Technici, Onderhoud Gebouwen
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 38 - 38
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Wij zoeken gemotiveerde mensen met een rijbewijs voor een mooie gezellige werkplek. 

 
Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als onderhoudsmedewerker van CV ketels bij de mensen thuis. Je verricht daar eenvoudig (technisch) schoonmaakwerk en zorgt ervoor dat de CV ketel weer puik draait. Het werk is technisch niet veeleisend en na een korte inwerkperiode ken je alle kneepjes van het vak die je nodig hebt. Daarna ga je gelijk zelfstandig de weg op en werk je de onderhoudsplanning zelfstandig af. Je hebt goede back-up op kantoor en bij problemen leiden zij je erdoorheen.
 
Je bent....
Gedreven, hartelijk en gemotiveerd. Samen met het gemotiveerde team zorg je ervoor dat je tevreden klanten achterlaat. Daarnaast zoek je ook echt een werkplek waar je mag groeien en ontwikkelen en waar je met plezier aan deelneemt. Een beetje ervaring in deze branche kan nooit kwaad, maar ook leerlingen met een goed stel handen worden uitgedaagd om te solliciteren. Een BBL opleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Heel belangrijk, je bent flexibel en je bent in het bezit van een rijbewijs.
 
Je bent bijzonder welkom!
Het bedrijf is loyaal naar zijn mensen, je wordt een deel van een familie. De voorwaarden zijn uitstekend en qua salaris zul je er zeker op vooruit kunnen gaan. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
installatietechniek
techniek
bbl
alblasserdam