Orderpicker met technisch inzicht

Sliedrecht, Nederland
Solliciteer
40 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Productie, Ondersteunende Functies
Branche: Elektrische/elektronische goederen
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Wij zijn op zoek naar een starter in het vak als orderpicker met technisch inzicht. Je gaat samen met je andere collega’s aan de slag als orderpicker en daarnaast word je ingezet als assemblage medewerker op de productie.

Je komt te werken in een innovatief familiebedrijf. Het bedrijf is succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines. Met klanten in diverse werelddelen heeft het bedrijf een reputatie opgebouwd als loyale en betrouwbare speler.

Jouw dag start in het magazijn als orderpicker. Je hebt hier 1 á 2 ervaring in en je weet dus precies wat je te doen staat. Je gaat samen met je collega’s aan de slag met een elektrische scanner om alle bestellingen verzendklaar te maken. Als dat gebeurt is sluit je aan bij je collega’s van de productie. Bij deze werkzaamheden komt jouw technisch inzicht naar boven. Hier moet je de koffiemachines stap voor stap in elkaar gaan zetten. Maar mochten er tussendoor nieuwe orders binnenkomen moet je ook snel kunnen omschakelen om daarmee weer aan de slag te gaan.

Ben jij dus flexibel, kan je niet stil zitten, op zoek naar een afwisselende technische baan en op meerdere vlakken inzetbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
technisch
koffieautomaat
assemblage
productie
sliedrecht
orderpicker
logistiek
magazijn