Loodgieter

Hardinxveld-Giessendam, Nederland
Solliciteer
132 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Technici, Installatie en Onderhoud
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Functieomschrijving

Als Loodgieter voer je onderhoudswerkzaamheden / storingsmeldingen uit. Je verricht werkzaamheden uit aan: gas- en waterinstallaties, rioleringen, leidingwerk, sanitair, brandbestrijding en indien kennis aanwezig ook dak/zinkwerk.

Tevens verricht je voorbereidende werkzaamheden; veelal op basis van vooraf gegeven (mondelinge) instructies of aan de hand van een tekening. Je doet visuele controles en inspecties. Je maakt rapportages, registreert werkrapporten en geeft verantwoording over gewerkte uren en verwerkte materialen. Je informeert klanten over de te verrichten werkzaamheden, consequenties, tijdsduur en houdt hen op de hoogte tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat de werklocaties netjes opgeruimd zijn. 

Functie-eisen
  • Enige ervaring in soortgelijke functie
  • VCA is een pre
  • Loyaliteit
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Enthousiaste werkhouding
De opdrachtgever bied:
  • Een bovenmodaal salaris
  • Een leuk informeel team met een leuke bedrijfskantine voor de vrijdagborrel
  • Veel zelfstandigheid
  • Divers werk
  • Veelal particuliere opdrachtgever en woningbouwverenigingen

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Installatietechniek
Hardinxveld-Giessendam
Vaardigheden
Vaardigheden
Loodgieter
Vergelijkbare vacatures