Graafmachine tester

Groot-Ammers, Nederland
Solliciteer
41 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Jij wordt de eindverantwoordelijke binnen dit grote internationale bedrijf. Je gaat er voor zorgen dat de klanten voorzien worden van het beste eindproduct. Binnen dit bedrijf wordt je tester/controleur van de graafmachines. Dit is een functie met een hoge verantwoording en jij bent dus pietje precies op kwaliteit en je bezit een goede dosis van kennis.

Je komt te werken met collega’s waar een hecht team centraal staat binnen het bedrijf. Wel is het belangrijk dat je de mentaliteit hebt om hard te werken en een echte teamplayer bent.

Bij wie ga je werken?
Van Der Vlist Technical Services is een bedrijf uit Groot-Ammers die is gespecialiseerd in de assemblage van zwaar materieel, denk baarbij aan; graafkranen shovels en grote kiepwagens. Het bedrijf spijkerd al 90 jaar aan de weg en zorgt naast de assemblage dat het zware materieel door heel Europa op locatie terecht komt.

Jouw taken:

  • Laatste controle of de juiste onderdelen goed zijn bevestigd op de graafmachine;
  • Je voert alle testen uit met betrekking tot de werking van de graafmachine;
  • Invulling van de documenten om ze uiteindelijk goed te keuren;

Wie ben jij?

  • Je hebt een grote affiniteit met techniek;
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
  • In het bezit van een VCA certificaat of ben deze bereid deze te halen;
  • Je bent bereid om op en af machines te klimmen;

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Vlist
Groot-Ammers
tester
Graafmachines
Monteren
Demonteren
Zelfstandig werken
techniek
Technisch inzicht
bewerken
Vaardigheden
Vaardigheden
Technisch
bouwtechnisch
VCA
Verantwoordelijkheid
Oplossingsgericht
Vergelijkbare vacatures