Werkvoorbereider/calculator

Klundert, Nederland
Vacature is vervallen
282 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2800 - 3500 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Binnen het moderne familiebedrijf van onze opdrachtgever zijn ze op zoek naar een werkvoorbereider/calculator. Je krijgt de verantwoording over systeem projecten die worden uitgevoerd in en op grotere gebouwen zoals appartementencomplexen en kantoorgebouwen. De wensen van de klant worden vertaald naar een uitvoerbaar traject met grote veelzijdigheid. Geen werk is hetzelfde.
Samen met een team van proffesionals zorg je ervoor dat het gehele project stelselmatig aan hoge kwaliteitseisen voldoet en dat de hele aanbesteding van a tot z op rolletjes verloopt.
 
De ideale werkvoorbereider voor deze opdracht voldoet aan het profiel van iemand die al wat verder gevorderd is en ervaring heeft als leidinggevende. Iemand die liefde voor zijn vak heeft ontwikkeld door een een goed onderbouwde technische kennis. De producten waar mee gewerkt wordt zijn zeer uiteenlopend en de meeste ideale voorgrond in de hoek liggen van de metaalbewerking.
 
Geinterresseerd in?
  • een goed salaris...
  • een mooi product....
  • en leuke gedreven collega's...
.... dan staat je werkplek klaar. Wanneer wij u mogen bemiddelen in deze functie bent u gegarandeerd van een correcte salarisonderhandeling en een uitstekende begeleiding van het gehele sollicitatieproces en de daaropvolgende selectieprocedure. Het bereft een vast werkverband waarbij de opdrachtgever direct een arbedisrelatie met een kanidaat aangaat.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
techniek
bouw
klundert
werkvoorbereider
Vaardigheden
Vaardigheden
calculator
Vergelijkbare vacatures