Mallenbouwer/modelmaker betonindustrie

Zwijndrecht, Nederland
Vacature is vervallen
202 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Bouw
Branche: Glas, Keramiek & Beton
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Heb je al een tijdje ervaring als mallenbouwer en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature voor jou geschreven!

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf in Zwijndrecht en ontwerpt al ruim 100 jaar prefab betonproducten en is opzoek naar een mallenbouwer voor 40 uur per week. De opdrachtgever staat bekend als een bedrijf die altijd openstaat voor nieuwe kansen zowel voor het personeel als voor het bedrijf.

Alle prefab betonelementen worden gemaakt in eigen productie waarbij de mallen in metaal of hout worden gemaakt.

Je bent…

Gedreven en gemotiveerd om een prachtig vak uit te voeren. Samen met een leuk team zorg je er voor dat de beste beton producten worden gemaakt. Je werkt graag nauwkeurig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Verder zoeken wij echte aanpakkers, harde werkers en teamplayers. Kandidaten die het werk zien en bereid zijn om een stapje meer te zetten.

Wij bieden onze kandidaten een gevarieerde functie met de mogelijkheid. Onze opdrachtgever biedt een prima uurloon conform CAO voor de Betonproductenindustrie.

Enthousiast? Mooi! Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze werknemers het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie. Soms ga je zelfs direct vanaf de eerste dag al in dienst bij onze opdrachtgever.

Jij blij? Wij blij!

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden