Kwaliteitscontroleur techniek omgeving Groot-Ammers

Groot-Ammers, Nederland
Solliciteer
119 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Technici, Productie, Planning en Kwaliteit
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 01-12-2020

Heb jij al enige ervaring als kwaliteitscontroleur in de techniek en ben je in december toe aan een letterlijke grotere uitdaging? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor onze opdrachtgever zoeken we een kwaliteitcontroleur die zich bezig gaat houden met graafmachines. Hierbij houd je jezelf bezig met de functionaliteit, de specificaties en de kwaliteitsnormen. 

Ben jij in het bezit van een VCA en heb je een afgeronde mbo-opleiding/cursus richting kwaliteitscontrole, heb je de nodige ervaringen opgedaan als kwaliteitscontroleur in een gelijke functie (techniek) of heb je veel ervaring met het assembleren van graafmachines? Dan willen wij graag met je in contact komen!

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Groot-Ammers
Kwaliteitsmedewerker techniek
Kwaliteitscontroleur
Graafmachines
Vaardigheden
Vaardigheden
Kwaliteitsmedewerker
Techniek
Graafmachines