Mallenbouwer

Groot-Ammers, Nederland
Solliciteer
175 dagen geleden
Nader overeen te komen
Categorie: Bouw
Branche: Glas, Keramiek & Beton
Uren per week: 40 - 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Een mallenmaker, leerling of al wat verder gevorderd? Onze opdrachtgever zoekt mensen met liefde voor het vak en bereidheid om samen het succes van het bedrijf uit te breiden.
 
Wat gaat er gebeuren?
Het inmiddels een halve eeuw bestaande bedrijf heeft een duidelijke koers ingezet naar modernisering. De producten worden prefab geproduceerd in de prettige productiefaciliteit. Alle prefab betonelementen worden gemaakt in eigen productie waarbij de mallen in metaal of hout worden gemaakt. De fijne kneepjes worden je geleerd en samen ga je de afdeling beter vorm geven.
 
Je bent....
Gedreven, hartelijk en gemotiveerd om een prachtig vak te bedrijven. Samen met het gemotiveerde team van 12 collega's zorg je er voor dat de beste producten van beton worden vervaardigd. Daarnaast zoek je ook echt een werkplek waar je mag groeien en ontwikkelen en waar je met plezier aan deelneemt. Een beetje ervaring in deze branche kan nooit kwaad, maar ook leerlingen met een goed stel handen worden uitgedaagd om te solliciteren. Een BBL opleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Het is wel belangrijk dat je tekeningen kunt lezen. 
 
Je komt bij de club!
Het bedrijf is loyaal naar haar mensen, je wordt een deel van een familie. De voorwaarden zijn uitstekend en qua salaris zul je er zeker op vooruit kunnen gaan. 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
beton
bouw
Groot-Ammers
Vaardigheden
Vaardigheden
mallen