Terrein medewerker

Groot-Ammers, Nederland
Vacature is vervallen
107 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Techniek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter, 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 01-12-2020
Ben jij in het bezit van een heftruckcertificaat en heb je al enige ervaring als heftruckchauffeur? Dan kunnen wij jou helpen aan een leuke nieuwe baan!
 
Voor onze opdrachtgever in Groot-Ammers zijn wij per december op zoek naar jou! 
 
Wat ga je doen?
Jij bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het laden, lossen, verplaatsen en picken van onderdelen, grondverzetmachines en containers.
 
Enthausiast? Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet!

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Groot-Ammers
Heftruck-Certificaat
Vaardigheden
Vaardigheden
Heftruck certificaat behaald
Heftruck
Laden en lossen
picken
graafmachines
Vergelijkbare vacatures