Leerling IJzerwerker

Hardinxveld-Giessendam, Nederland
Solliciteer
106 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1800 - 2200 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 32 - 40
Ervaring: Student (High School), 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Wanneer jij toe bent aan een mooie leerbaan waarin er echt wat van je gevraagd wordt dan ben je wellicht toe aan een uitdaging bij IM Brouwer! 
Je gaat niet zomaar van start maar je wordt door de eravren collega's meegenomen naar de mooiste projecten waar je alle kneepjes van het vak geleerd krijgt. Wanneer jij laat zien dat je graag wilt leren van anderen dan kun je hier ver komen.
 

Top- Werkgever

IM Brouwer is een Top-Werkgever gevestigd in Hardinxveld Giessendam maar werkt door het hele land aan de meest uiteenlopende projecten. Als er metaal in zit, dan kunnen ze het maken. Het mooie hieraan is dat je niet vooraf hoeft te kiezen in welke discipline je graag wilt werken maar dat je dit kan gaan ontdekken in je leertraject. Je kunt dan vanzelf ontdekken waar jij het beste in bent.
 

BBL opleiding

Er zijn ook mooie mogelijkheden voor BBL- ers. Dus leren en werken tegelijk waarbij je 1 dag in de week naar school gaat. Er is hiervoor uitstekende begeleiding op het bedrijf.
 

Het bedrijf

IM Brouwer is een hartelijk bedrijf, een bedrijf waar ook hard gewerkt wordt maar zeker de ruimte is voor gezelligheid en saamhorigheid. Je komt terecht in een stabiel bedrijf wat goede zorg besteed aan haar medewerkers. Ieder jaar zijn er leuke uitjes en wordt er alles aan gedaan om iedereen een leuke tijd met elkaar te geven.
 

Hoe kunnen wij helpen?

Ben jij geinterreseerd in deze mooie uitdaging? Neem dan contact op met ons. We kunnen je op alle vlakken informeren en je door het gehele sollictitaieproces loodsen.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
imbrouwer
techniek
metaal
hardinxveld
Vergelijkbare vacatures