Mechatronica monteur graafmachines

Groot-Ammers, Nederland
Vacature is vervallen
160 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 01-12-2020
Heb jij al enige ervaring als monteur en heb je een voorliefde voor graafmachines? Of heb je al ervaring als graafmachine monteur en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!
 
Per december zoekt onze opdrachtgever een monteur die o.a. de volgende werkzaamheden kan uitvoeren:
- Kalibereren en instellen van digitale systemen met betrekking tot GPS besturing
- Kalibereren en instellen van 360 graden camera
 
Heb jij ervaring met het bovenstaande of ervaring met werkzaamheden die overeenkomsten hier mee hebben? Dan komen wij graag met jou in contact!

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Groot-Ammers
Vaardigheden
Vaardigheden
Mechatronica
Mechanisch
Monteur
Vergelijkbare vacatures