Startend verkooptalent gezocht!

Capelle aan den IJssel, Nederland
Solliciteer
15 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1800 - 2100 per maand
Categorie: Verkoop, Inkoop en Klantendienst
Branche: Groothandel
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
 

Ben jij iemand die verkopen leuk vind en vind je het leuk om met klanten mee te denken en te adviseren? Of heb je feeling met het verkopen producten maar heb je nog geen ervaring? Dan zoeken wij jou!

Voor onze opdrachtgever in Capellen a/d IJssel zijn wij opzoek naar een verkoopmedewerker (m/v/o) voor 40 uur per week. Het gaat om een middelgrote organisatie die zich bezig houdt met het verkopen van buitenproducten. Hierbij moet je denken aan tegels, tuinmeubelen, schuttingen en nog veel meer. 
De opdrachtgever staat bij ons bekend als een informele, betrouwbare organisatie die betrokken is bij de medewerkers met meerdere vestigingen gelegen in Zuid-Holland

Het is de bedoeling dat je maximaal 5 dagen in de week gaat werken, waarvan 2 á 3 keer in de maand op zaterdag. Dat betekend dat als je op zaterdag werkt, je een andere dag door de weeks vrij bent! Ideaal om leuke activiteiten te plannen die op zaterdag niet mogelijk zijn of waarvoor het op zaterdag te druk is. Daarbij hoef je geen koopavonden te werken en is ervaring in de verkoopbranche mooi meegenomen, maar niet vereist. Het is wel belangrijk dat je goed kunt rekenen en dat je een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift.

Als verkoopmedewerker vinden wij het belangrijk dat de volgende punten bij jou passen:

  • Heb jij altijd oprecht interesse en luister jij écht in jouw gesprekspartner?
  • Ben jij een doorzetter en niet voor één gat te vangen?
  • Kun jij je goed inleven in andere?
  • Ben jij een echte doorzetter en probeer jij altijd het onderste uit de kan te halen zonder de wensen van je klant uit het oog te verliezen?
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden