Werkvoorbereider bouw (assistent) 40u p/w

Bleskensgraaf, Nederland
Solliciteer
182 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2000 - 2500 per maand
Categorie: Bouw, Ruwbouw
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Student, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 14-09-2020

Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan of ben je al een tijdje werkzaam al assistent werkvoorbereider en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving Alblasserwaard zijn wij opzoek naar een communicatief vaardige kandidaat die in opleiding is of die bereid is tot het volgen van een opleiding civiele techniek. Het is de bedoelding dat je binnen dezelfde opdrachtgever assisteert bij verschillende projecten. De volgende taken horen o.a. bij jouw dagelijkse/wekelijkse taken:

  • Je verwerkt meetdata van de projecten;
  • Je beoordeelt en interpreteert resultaten van trillingsmetingen;
  • Je schrijft rapporten over diverse metingen;
  • Je controleert palenplannen en sonderingen op aanwezigheid en volledigheid;
  • Je bewerkt en bereid het werk voor.

Zie je jezelf dit werk al doen? Top! Voordat je solliciteert vinden wij het fijn als je geheel of gedeeltelijk voldoet aan de volgende eisen:

  • Mbo-niveau 4+/HBO werk- en denkniveau;
  • Je werkt nauwkeurig en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je vindt het leuk om te presteren;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een goede beheersing van de Microsoft office-pakketten.

Sta je nu helemaal te trappelen om te beginnen? Solliciteer dan snel! Mocht je vragen hebben dan mag je ons altijd whatssappen via 06 – 36215387.

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Bouw
Administratie
Molenaarsgraaf
Vaardigheden
Vaardigheden
Analytisch
MBO Niveau 4
HBO
Administratie