ZZP Timmerman Tuinhout omgeving Nieuw-Lekkerland

Nieuw-Lekkerland, Nederland
Vacature is vervallen
189 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Agrarische Beroepen, Tuinaanleg en Tuinonderhoud
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Al een tijdje ervaring als ZZP-timmerman en heb je plek voor een nieuw project? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Voor onze opdrachtgever in Nieuw-Lekkerland zijn wij opzoek naar een ZZP-timmerman met affiniteit voor tuinhout/tuinbouw. Doordat DOEN! Personeel inmiddels een vertrouwd gezicht is in de Alblasserwaard hebben wij verschillende projecten. Daarnaast verzorgen wij voor de ZZP’ers de facturatie en contracten verwerking. Ook kunnen wij voordelig verzekeringen en pensioenen voor je afsluiten.

Als je start zal je o.a. bezig zijn met het zetten van hardhouten constructies, schuttingen, tuinhuisjes, vlonders en ben je bezig met het maken van afwerkingen op zelfstandige basis. De opdracht zal ongeveer een jaar duren.

DOEN! Personeel heeft ook juridische voordelen voor de ZZP’er. Zo loop je geen enkel risico om later geconfronteerd te worden met naheffingen, wanneer blijkt dat er achteraf toch een arbeidsrelatie is ontstaan. Wij nemen dit risico volledig uit handen door gebruik te maken van een slim online platform waar we eenvoudig diensten kunnen uitwisselen tussen de opdrachtgevers en ZZP’ers. Binnen dit platform nemen wij de gehele administratieve rompslomp over, word er automatisch gefactureerd en opdrachten digitaal ondertekend. Alle zorg en risico is dus voor beide partijen helemaal verlegd naar de bemiddelaar.

Enthousiast? Wij zien graag je sollicitatie zo snel mogelijk tegemoet!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
zzp
Nieuw-Lekkerland
Timmerman
Vaardigheden
Vaardigheden
ZZP