Assemblage monteur graafmachines onderwagen

Groot-Ammers, Nederland
Solliciteer
125 dagen geleden
Nader overeen te komen
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 01-12-2020

Assemblage monteur graafmachines onderwagen

Houd jij als assemblage topper van groot, groter, grootst? Mooi, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor onze opdrachtgever zijn we per december opzoek naar een monteur die zich bezighoudt met assembleren van de onderwagen van de graafmachines en het wisselen van de trackers.

Ben jij in het bezit van een VCA, een heftruckcertificaat en kun je fysiek belastend werk verrichten? Dan zoeken wij jou! Als je dan ook beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheid en oplossingsgerichtheid zou dat helemaal geweldig zijn!

Enthousiast? Wij kijken uit naar je sollicitatie.

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Groot-Ammers
Assemblage monteur
Vaardigheden
Vaardigheden
Monteur
Graafmachines
Assemblage
Heftruck certificaat behaald
VCA
Fysiek belastend
verantwoordelijkheid
Oplossingsgericht