Hydrauliek monteur, binnen- en buitendienst (m/v/o)

Alblasserdam, Nederland
Solliciteer
195 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Technici, Machines en Constructies
Branche: Machines
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Voel jij je als een vis in het water als het gaat om techniek/hydrauliek en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Voor onze opdrachtgever in Alblasserwaard zijn wij, ter uitbereiding van het hydrauliek service team, opzoek naar een (ervaren) hydrauliek monteur (m/v/o). Onze opdrachtgever staat bekend om hun maatwerk waarbij de klant centraal staat. Zo bieden ze ook o.a. mogelijkheden voor 24/7 hydrauliek service op elke locatie en hebben ze een breed hydrauliek assortiment.

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben jij communicatief vaardig en toon jij graag eigen initiatief? Dan zien wij graag je cv tegemoet! Mocht je vragen hebben dan mag je ons ook altijd een WhatsApp bericht sturen op het nummer 06 – 36215327.

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar  geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het CAO minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Alblasserdam
Techniek
Vaardigheden
Vaardigheden
techniek
Vergelijkbare vacatures