Werkvoorbereider Timmerfabriek

Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland
Solliciteer
118 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 3750 - 5000 per maand
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Voor een bijzonder proffesionele en hoogwaardige timmerfabriek zoeken wij een werkvoorbereider met HBO denk/-werkniveau. Je wordt de spil binnen de bouwtechnische kant van de fabriek en zorgt samen met een bijzonder gedreven team ervoor dat er een suprieur product richting de klant gaat. 
 
Wij vragen:
  • HBO Werk/denkniveau;
  • Bouwkundige opleiding;
  • Een gezonde dosis gedrevenheid;
Onze klant bied:
  • Een rechtreeks dienstverband;
  • Veelzijdig werk;
  • Veel ruimte om te groeien en te ontwikkelen;
  • Een team wat begrijpt dat je met elkaar de mooiste projecten kan realiseren;
  • Een uitstekend financieel voorstel.

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.
Jij blij? Wij blij!
Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Hendrik-Ido-Ambacht
bouw
Werkvoorbereider
Vergelijkbare vacatures