Hulp monteur klimaattechniek

Sliedrecht, Nederland
Vacature is vervallen
132 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Technici, Installatie en Onderhoud
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Heb jij altijd affiniteit gehad met klimaattechniek, maar heb je nooit de kans gehad om hier ervaring in op te doen? Dan is niet misschien je kans!
 
Voor onze opdrachtgever zijn we opzoek naar een monteur die het vak wilt leren. Het is een buitendienstfunctie wat inhoudt dat je vooral op locatie aan het werk bent. Hierbij kun je denken aan particulieren, bedrijven, utiliteit en winkels. 
 
Wie ben je?
- Je bent representatief
- Je bent in het bezit van een rijbewijs
- Je komt uit de regio alblasserwaard
- Je werkt netjes
- Je bent leergierig 
 
Herken jij jezelf in de bovengenoemde omschrijving? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
leerling
technisch
Monteur
Klimaattechniek
Rijbewijs
Geen tattoes
Alblasserwaard