Hydraulisch en/of mechanisch monteur 40 uur p/w

Groot-Ammers, Nederland
Solliciteer
125 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 01-12-2020

Hydraulisch en/of mechanisch monteur 40 uur p/w

Ben jij per december opzoek naar een letterlijk grotere uitdaging en heb je ervaring als hydraulisch en/of mechanisch monteur? Dan is dit misschien wel jouw droombaan!

Heb jij affiniteit met grondverzetmachines en ervaring in de hydrauliek, mechaniek, werktuigbouw, motorvoertuigen en ben jij zit van een geldig heftruckcertificaat? Dan komen wij graag met jou in contact!

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Groot-Ammers
hydrauliek monteur
Mechanisch monteur
Vaardigheden
Vaardigheden
Hydrauliek
Mechaniek
Mechanisch
Bouwkunde
monteur
Automonteur
Heftruck certificaat behaald
grondverzetmachines
Werktuigbouw
Vergelijkbare vacatures