Support medewerker ICT

Gorinchem, Nederland
Solliciteer
46 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: ICT
Branche: Computer Software
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Wij zijn opzoek voor een opdrachtgever die is gevestigd in omgeving Gorinchem naar een enthousiaste kandidaat die geen enkele uitdaging uit de weg gaat met complexe vraagstukken en het op de juiste manier helpen van de klant. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en je komt te werken in een jong en dynamisch team met een informele werksfeer.

Jij bent iemand die vriendelijk is tegen de klanten, ook telefonisch. Je helpt klanten met allerlei vraagstukken met kleine problemen zoals niet in kunnen loggen in de e-mail en de grote problemen zoals geen internetverbinding door dit op de juiste manier en zo makkelijk mogelijk aan ze uit te leggen.

 

 Wie ben jij:

-  Je bent klantvriendelijk;

- Je bent een echte teamplayer waardoor je ook bereid bent je collega’s te helpen;

- Je hebt een afgeronde MBO4 opleiding richting de ICT of iets soortgelijks;

- Je weet alles van Hyper-V, Office 365 en Microsoft Azure;

- Je hebt je Microsoft certificaten of je bent bereid deze te halen;

- Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré.

 

Belangrijk voor dit bedrijf is dat een goede werksfeer heerst en dat je echt als team samenwerkt. Ze verzorgen regelmatig leuke teamuitjes en er wordt na werktijd graag een potje zaalvoetbal gespeeld. (momenteel niet vanwege corona)

Zie jij jezelf hier al werken? Solliciteer dan snel!

 

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
ICT
Software
support medewerker
microsoft