Leerling Monteur Marine Motoren

Dordrecht, Nederland
Vacature is vervallen
294 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 3000 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 38 - 38
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Altijd al monteur willen worden en betaald krijgen voor je reisuren? Dan ben je hier aan het juiste adres!
 
Onze opdrachtgever is een bekend hoogstaand dealerbedrijf van Diesel-en Gasmoteren en is opzoek naar jou! Het bedrijf verzorgt voor de fabrieken: de dealer service en reperaties in de Benelux. Doordat klanten door heel de Benelux kunnen zitten, kan het zijn dat je een langere reistijd hebt. De geweldige techniek en de uitdagende werkomgeving zorgen ervoor dat je hier een gouden toekomst kan opbouwen.
Omdat onze opdrachtgever graag medewerkers voor een langere tijd in dienst willen houden, wordt deze reistijd gerekend als werkuren! Ideaal, niet waar?
 
Wat ga je doen?
In eerste instantie ga je onder begeleiding van een hoofdmonteur mee op pad om service en onderhoud te verrichten aan de motoren en generatoren. Tijdens deze periode zal je op jouw tempo het vak leren van de ervaren monteurs. Je reist het land af om o.a. aan boord van schepen, bij noodstroomvoorzieningen in grote gebouwen service en onderhoud te plegen aan de complexe machines. Na deze periode ga je aan de slag als zelfstandig monteur.
 
Wat wordt er geboden?
Als jij start bij de opdrachtgever werk je in een prachtige moderene werkplek. Je beweegt je in een wereld met prachtige techniek en een hoogstaand merk. Binnen het bedrijf kan je diverse praktijkgerichte diploma's en merkcertificaten behalen. Daarnaast is er een bovengemiddeld salaris (max. €3.000,-) en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien werk je binnen een hele korte tijd naar een vaste aanstelling toe.
 
Wat wordt er gevraagd?
  • Een positieve houding;
  • Bereidheid om opleidingen te volgen;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Technische vooropleiding zoals VMBO Techniek of Autotechniek;
  • Ervaring is meegenomen maar niet vereist, wel een basisinteresse in sleutelen en motoren.

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar  geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het CAO minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Service monteur
dordrecht
techniek
Vergelijkbare vacatures