Zonwering Monteur (Ervaren of startend) Super gezellig team!

Alblasserdam, Nederland
Vacature is vervallen
245 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Techniek
Branche: Consumentengoederen
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Wil jij samen met de collega's er iedere dag weer een sport van maken om tevreden (particuliere) klanten achter te laten? Dan zit je hier goed! Een prachtig lokaal bedrijf met veel verschillende binnen en buitenzonweringssystemen zoekt een nette en vriendelijke monteur. Uiteraard is ervaring mooi meegenomen maar het gaat erom dat je begrijpt dat het werk netjes en verzorgd is. Je gaat samen met een collega op pad om het beste werk af te leveren bij de klanten. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel! 
 

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar  geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het CAO minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
monteur
Oud-Alblas
Vergelijkbare vacatures