Leerling onderhoudsmedewerker cv-ketels

Alblasserdam, Nederland
Vacature is vervallen
132 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Technici, Onderhoud Gebouwen
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 38 - 38
Ervaring: Student, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Ben jij in het bezit van een rijbewijs, heb jij affinteit met installatie techniek en ben je opzoek naar een buitendienst functie? Dan is deze functie voor jou gemaakt!
 
Als leerling onderhoudsmedewerker is er een mogelijkheid tot het volgen van een BBL opleiding. Je gaat eenvoudige technische schoonmaak werkzaamheden verrichten en bij mensen thuis. Tijdens de inwerkperiode leer je alle kneepjes van het vak. Daarna ga je al snel zelfstandig de weg op met je eigen werkbus. Samen met een gemotiveerd team communiceer je op afstand en zorg je er voor dat je de klanten tervreden achterlaat. 
 
Zie jij jezelf al werken als onderhoudsmedewerker? Dan zien wij graag je cv tegemoet. 
 

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Leerling
Cv ketels
Techniek
Installatie techniek
onderhoud
rijbewijs