Productiemedewerker

Werkendam, Nederland
Solliciteer
20 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1800 - 2100 per maand
Categorie: Productie, Ondersteunende Functies
Branche: Kunststoffen
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Wil jij GRATIS omscholing en uiteindelijk doorgroeien naar een mooie functie? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever in de gemeente Altena zijn wij op zoek naar iemand die 2 rechterhanden heeft en die af en toe ook nog is vies mogen worden. Je wordt volledig opgeleid binnen het bedrijf en je collega’s zijn dan ook degene die je alle kneepjes van het vak gaan leren. De eerste periode loop je mee met een collega als ondersteuning als ze net dat extra handje te kort komen. Je zult in die tijd een hoop leren van meekijken en de wat kleinere werkzaamheden uit te voeren maar dat zorgt er uiteindelijk voor dat je aan de slag gaat binnen een groot internationaal bedrijf met een fantastische functie.

Jouw werkdag begint om 07:30 en eindigt om 16:45. Maar daarin tegen ben je op de vrijdag altijd lekker om 15:30 klaar zodat je vroeg weekend kunt gaan vieren met je collega’s onder het genot van een drankje.

 

In grote lijnen je werkzaamheden:

  • Ondersteuning van je collega’s met reparatie- en productiewerkzaamheden;
  • Vooral veel meekijken en leren;
  • Het opruimen van de werkplaats.

 

Dit ben jij:

  • Je bent praktisch ingesteld;
  • Het is een pré als je het leuk vindt om je bezig te houden met de technische kant;
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar ook als teamplayer;
  • Je bent enthousiast om te werken en te leren;
  • Je bent bekend met productiewerkzaamheden;
  • Je bent iemand die houd van een nette en schone werkomgeving.

 

De werkzaamheden zijn vooral voor de eerste periode van toepassing omdat je dan nog een hoop moet leren. Maar dit bedrijf bied je daar wel een hele mooie kans in om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te gaan. Zie jij dit helemaal zitten? Solliciteer dan snel!

 

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
kunstof
productie
werkendam
magazijn
helpende hand
omscholing
reparatie
industrie