Kozijnen monteur

Dordrecht, Nederland
Solliciteer
111 dagen geleden Vast
Categorie: Bouw, Afwerking
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Voor een opdrachtgever in de regio Dordrecht zijn wij opzoek naar iemand die het leuk vindt om aan de slag te gaan met de demontage van bestaande kozijnen en het plaatsen en afwerken van kunststof kozijnen bij particulieren.

Dit werk staat nooit stil en daardoor zijn ze nu dringend op zoek naar jou! en kunnen ze voor een lange tijd vastigheid en zekerheid geven binnen een enthousiast team.

Heb jij al ervaring en vind jij het leuk om met deze werkzaamheden aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel of bel ons om de mogelijkheden te bespreken!

 

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

 

Jij blij? Wij blij!

 

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
kozijnen
monteren
bouw
kozijnen monteur
Vergelijkbare vacatures