Software Engineer

Werkendam, Nederland
Vacature is vervallen
225 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Engineering
Branche: Computer Software
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Lijkt jou het leuk om zelfstandig aan de slag te gaan met het ontwikkelen van software? Lijkt het je leuk om veel afwisseling in je werk te hebben? En in een jong dynamisch team terecht te komen? Dit automatiseringsbedrijf, gevestigd in de omgeving van de Alblasserwaard vindt het een uitdaging om de beste oplossing te vinden voor de klant zodat ze efficiënter kunnen werken. Zou jij graag meewillen werken aan de succesvolle automatisering en het opbouwen van een goede relatie met de klant? Dan is deze baan wat voor jou!

 

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor het specificeren, ontwikkelen, testen en inbedrijfstellen van besturingssoftware voor robots, productielijnen, machines en productieprocessen;
  • Je gaat softwarespecificaties opstellen na overleg met de klant;
  • Je gaat de software eerst zelf testen en daarna instellen op locatie bij de klant;
  • Je zorgt voor het opstellen van de handleidingen en het geven van instructies en trainingen aan de klant.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt met voorkeur een afgeronde MBO/HBO opleiding richting industriële automatisering, technische informatica of elektrotechniek, of bent bereid deze opleiding te gaan volgen;
  • Je wilt graag werken binnen een jong bedrijf;
  • Je bedenkt graag oplossingen voor steeds weer nieuwe uitdagingen en vraagstukken;
  • Je werkt precies en gestructureerd;
  • Ervaring met het programmeren en inbedrijfstellen van PLC’s, PC’s, HMI’s, SCADA systemen, elektrische installaties en aandrijvingen is een pré.

 

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

 

Wat bieden we?

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
automatisering
techniek
werkendam
ICT