Terrein medewerker

Groot-Ammers, Nederland
Solliciteer
41 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Ben jij in het bezit van een heftruckcertificaat en heb je al enige ervaring als heftruckchauffeur? Dan kunnen wij jou helpen aan een leuke nieuwe baan!
 
Bij wie ga je werken?
Van Der Vlist Technical Services is een bedrijf uit Groot-Ammers die is gespecialiseerd in de assemblage van zwaar materieel, denk baarbij aan; graafkranen shovels en grote kiepwagens. Het bedrijf spijkerd al 90 jaar aan de weg en zorgt naast de assemblage dat het zware materieel door heel Europa op locatie terecht komt.
 
Wat ga je doen?
Voor de assemblage en montage zijn continu onderdelen nodig die moeten worden opgepakt en verplaats  naar de juiste locaties op het terrein.
Jij bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het laden, lossen, verplaatsen en picken van onderdelen, grondverzetmachines en containers.

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring in de logistiek;
  • Je hebt een heftruck certificaat;
  • Je hebt een heftruck certificaat;
  • In het bezit van een VCA certificaat of ben deze bereid deze te halen;
  • Je bent bereid om op en af te machines te klimmen;

Enthausiast? Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet!

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Vlist
Groot-Ammers
Graafmachines
Monteur
Magazijn
terreinmedewerker
Zelfstandig werken
Team speler
Techniek
Heftruck
Bovenloopkraan
hijsen
Zwaar tillen
Fysiek
Laden en lossen
verplaatsen
Containers
Vaardigheden
Vaardigheden
Heftruck certificaat behaald
VCA
Fysiek
Laden en lossen
Verantwoordelijkheid
Oplossingsgericht
Orders picken
Magazijn
Vergelijkbare vacatures