Backoffice medewerker uitzendbranche

Waalwijk, Nederland
Vacature is vervallen
44 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Administratie
Branche: Human Resources
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Heb jij al jaren ervaring in de arbeidsbemiddeling, maar ben je toch opzoek naar een nieuwe uitdaging en wil je de uitzendbranche toch niet missen? Dan zoeken wij jou!

Voor onze opdrachtgever in Waalwijk zijn wij opzoek naar een backoffice medewerker, die precies weet hoe het is om werkzaam te zijn in de uitzendbranche. Zo weet je precies wanneer administratieve zaken prioritiet hebben en wanneer je geen fouten mag maken als het gaat om het verwerken van tarieven of salarissen.

Binnen deze functie ga je je bezig houden met het maken van uitzendcontracten. Dat is nog best wel ingewikkeld, want zoals je weet zijn er heel veel verschillende soorten regeltjes waar je rekening mee moet houden. Ook ben je de vraagbaak van de klant en heb je veel contact met de intercedentes. Het is belangrijk dat je in kan schatten wanneer je snel moet handelen en wanneer niet, want in onze branche moeten we snel kunnen reageren, anticiperen en komt vaak alles tegelijk. Maar, dat houdt ons werk wel super leuk!

Naast dat je dus sociaal bent, bezit je ook een dosis administratieve skilss, wantJe gaat je ook bezig houden met het boeken van facturen, loonjournaalposten, je biedt ondersteuning aan het debiteurenbeheer, je bent verantwoordelijk voor het doen van loon- en pensioenaangifte en stelt (financiële) rapportages op.

Functie eisen

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de uitzendbranche
  • Je bent in het bezit van een SEU-diploma en VIL-VCU
  • Je bent fulltime beschikbaar
Enthausiast? Dan komen wij snel met je in contact!
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Backoffice
Waalwijk
Seu
VIL-VCU