Montage medewerker Woninginrichting

Hardinxveld-Giessendam, Nederland
Solliciteer
47 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2000 - 2500 per maand
Categorie: Bouw, Afwerking
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Montage medewerker Hubo Bouwmarkt

Wij zijn op zoek naar een handige en daadkrachtige persoonlijkheid die ervaring heeft in montagewerk of in staat is het vak te leren. 
 
Wat ga je doen?
De Hubo Bouwmarkt heeft een eigen full-service montagedienst waarbij veel in eigen beheer wordt uitgevoerd. Je kunt hierbij denken aan de montage van zonneschermen, rolluiken, deuren, kasten, raambekleding en vloeren. Tevens komt het voor dat je zo af en toe meewerkt in de winkel wanneer er geen montagewerk voorhanden is.
 
Wat wordt er verwacht?
Je werkt netjes en je gedraagt je representatief. Tevens ben je in staat om goede oplossingen te bieden en mee te denken met de klant. Een sterk oplossend vermogen is belangrijk.
 
Voor wie is dit werk geschikt?
Voor mensen die handig zijn aangelegd, type twee rechterhanden en die van doorpakken weten. In het bezit van rijbewijs B en woonachtig in de regio Alblasserwaard. Ook schoolverlaters worden van harte uitgenodigd te solliciteren.
 
Voor wie ga je werken?
Je gaat aan de slag voor onze klant Hubo Hardinxveld. DOEN! Personeel is exclusief betrokken bij de Werving & Selectie van een nieuwe medewerker en een eerste selectie van kandidaten zal door ons gemaakt worden.
Onze opdrachtgever is voornemens de nieuwe medewerker gedegen op te leiden en een duurzame arbeidsrelatie aan te gaan zodat het nog steeds groeiende bedrijf klaar is voor de toekomst.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Hardinxveld-Giessendam
bouw
Montage
bouwmarkt
Vaardigheden
Vaardigheden
montage
timmerman
Vergelijkbare vacatures