Zonwering monteur

Zwijndrecht, Nederland
Solliciteer
17 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 6 - 11 per uur
Categorie: Techniek
Branche: Consumentengoederen
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Ben jij een starter in de arbeidsmarkt en lijkt het je leuk om het vak te leren van de zonwering? Voor een klant van ons in de regio van de Alblasserwaard zijn wij opzoek naar iemand die het leuk lijkt om als duo op pad te gaan en aan de slag te gaan met het installeren, het onderhoud en eventuele reparaties van binnen- en buitenzonwering bij zowel particulieren als zakelijke klanten.  

 

Wie ben jij?

  • Je hebt geen hoogtevrees
  • Je bent bereid om dit vak te leren
  • Je wit graag met je handen werken
  • Een technische achtergrond is een pré

 

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

 

Wat bieden we?

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures