Expeditie medewerker

Enspijk, Nederland
Solliciteer
40 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: Productie Eten
Uren per week: 38
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Wij zijn op zoek naar een fulltime expeditie medewerker voor een opdrachtgever waarvan het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Geldermalsen. Ze zijn op zoek naar iemand die voor de komende jaren het team wil komen versterken wat betekend een mooie visie voor de toekomst.

Je gaat aan de slag samen met 5 collega’s om te zorgen dat dagelijks de mensen door heel Nederland worden voorzien van verse voedingsmiddelen. Het is een afwisselende functie want je bent zoal bezig met orders klaarzetten, vrachtwagens laden, producten controleren en scannen en bevoorraden van de productielijn.

 

Wie ben jij?

  • Een MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met heftruck rijden (certificaat is een pré maar er is mogelijkheid om deze te halen)
  • Beschikbaar en bereid om af en toe over te werken en af en toe in het weekend;
  • In het bezit van eigen vervoer.
 

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
magazijn
logistiek
expeditie
Vergelijkbare vacatures