Magazijnmedewerker

Gorinchem, Nederland
Solliciteer
31 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Technici, Houtbewerking
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Wij zijn voor een opdrachtgever in de Alblasserwaard opzoek naar een magazijnmedewerker. Jij bent flexibel inzetbaar. Je weet van aanpakken en bent niet vies van het sjouwen met zware materialen. Daarnaast ben je altijd klantvriendelijk, stressbestendig en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

Het bedrijf levert de hoogwaardigste product kwaliteit tegen de scherpste prijzen aan zowel particulieren als bedrijven. Het is een jong, enthousiast en gezellig team en je wordt met open armen ontvangen. Jij wordt binnen dit bedrijf een extra schakel zodat het gehele magazijnproces soepel blijft verlopen. Je gaat onder andere de orders afhandelen in de winkel. Orders picken voor webshop bestellingen. Het afhandelen van verkopen via de showroom. En daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraden.

Is deze baan voor jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel!

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden