Monteur buitendienst

Alblasserdam, Nederland
Vacature is vervallen
129 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Bouw, Afwerking
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Alblasserwaard zijn wij opzoek naar een productiemedewerker met technisch inzicht. Je gaat producten maken die regelmatig geplaatst worden bij hotels, restaurants en bij particulieren thuis. Je levert samen met je collega’s kwalitatief hoog vakwerk aan.
 
Je gaat aan de slag in de motagedienst van een modern bedrijf wat actief is in allerlei glas en metaal oplossingen in de bouw. We zoeken echt iemand die gedreven is om dit mooie vak met mooie materialen onder de knie te krijgen. Bij voorkeur beschik je over montage ervaring in de buitendienst. Graag maken we eens met  jou kennis om samen te bekijken of dit iets voor je is. 

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Monteur
Vergelijkbare vacatures