Zeilmaker

Hardinxveld-Giessendam, Nederland
Vacature is vervallen
107 dagen geleden Vast Nader overeen te komen
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: Consumentengoederen
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Wat ga je doen?

Als zeilmaker ben jij in het bezit van 2 rechterhanden want jij bent degene die je collega’s gaat ondersteunen bij het plaatsen van de kappen en het monteren van de zeilen op de boten.

Je komt te werken binnen dit bedrijf die is gevestigd in de Alblasserwaard.  Het bedrijf maakt allerlei soorten bootkappen, afdekzeilen en kuipzeilen compleet op maat en wens naar de klant. Jij wordt onderdeel van dit proces en gaat er uiteindelijk voor zorgen dat deze zeilen netjes worden gemonteerd op de boten zodat de klant tevreden achter blijft.

Als jij het leuk vindt om lekker met je handen bezig te zijn dan is deze baan wat voor jou!

 

Jouw profiel:

  • Je bent aantoonbaar handig;
  • Je hebt technisch inzicht en kunt goed met maatvoeringen omgaan;
  • Je wilt altijd het beste product afleveren bij de klant en doet daarvoor je uiterste best;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
zeilen
boten
jachten
alblasserwaard
hardinxveld
monteren
zeilmaker
bootkappen
afdekzeilen