Zonwering monteur

Papendrecht, Nederland
Vacature is vervallen
194 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Techniek
Branche: Consumentengoederen
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 4 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Heb jij al ervaring als (zonwering) monteur en lijkt jou het leuk om mee te werken met het maken van de prachtigste terrasoverkappingen en zonwering installaties? Vind jij het leuk om digitale snufjes te ontrafelen?

Wij zijn opzoek voor een opdrachtgever in de Alblasserwaard naar iemand die een grote affiniteit heeft als monteur. Jouw job brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee want je zal alleen op pad gaan naar verschillende projecten om op locatie de puzzelstukken op te lossen. Daarnaast moet je ook een klein beetje technisch kunnen denken om de klant uiteindelijk met een brede glimlach achter te laten.

 

Dit is jouw profiel:

  • Je hebt ervaring als (zonwering) monteur;
  • Je hebt technisch inzicht;
  • Je kunt goed zelfstandig werken;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

 

Spreekt jou deze functie aan? Solliciteer dan snel en wie weet ben je binnenkort wel aan het werk binnen dit fantastische bedrijf!

 

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures