Zonwering monteur (beginnend)

Gorinchem, Nederland
Solliciteer
8 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Techniek
Branche: Consumentengoederen
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Word jij het nieuwe technische zonnetje binnen het bedrijf?

 

Voor een opdrachtgever binnen de Alblasserwaard zijn wij opzoek naar iemand die affiniteit heeft met techniek en daar zijn vaste baan van wil maken. Je hoeft niet persé ervaring te hebben zolang je maar genoeg discipline hebt dan willen jouw nieuwe collega’s je alles aanleren. Als monteur ben je een echte duizendpoot binnen het bedrijf en is geen enkele dag hetzelfde. Je wordt enthousiast om in een gezellig en hardwerkend team aan de slag te gaan om zo de klant altijd tevreden achter te laten. Niks is voor jou onmogelijk want jij gaat alle technische werkstukken ontrafelen en haalt daar je volledige energie uit.

 

Wat worden jouw taken?

  • Monteren van binnen- en buitenzonwering, terrasoplossingen en insectenwering;
  • Oplossen van storingen en het uitvoeren van reparaties aan bestaande producten;
  • Uitvoeren van onderhoud aan bestaande producten

 

Dit ben jij:

  • Enthousiast met een goede drive;
  • Communicatief vaardig;
  • Klant- en servicegericht;
  • Teamplayer;
  • Representatief;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • En nog 1 belangrijk puntje: Je hebt absoluut geen hoogtevrees.

 

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

 

Jij blij? Wij blij!

 

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
monteur
zonwering
techniek
monteren
Vergelijkbare vacatures