Service monteur buitendienst Alblasserdam en omgeving (40 uur per week)

Alblasserdam, Nederland
Vacature is vervallen
210 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1500 - 2000 per maand
Categorie: Technici, Elektrotechniek en Elektronica
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Voor onze opdrachtgever in Alblasserdam zijn wij opzoek naar een monteur die affiniteit heeft met het installatie of elektrotechnische vak. Heb je wel affiniteit maar geen ervaring? Geen probleem! Onze opdrachtgever helpt jou graag om het vak onder knie te krijgen. Doordat je samenwerkt met ervaren collega's zal je, met de juiste werkhouding, al snel zelfstandig het land doorkruisen met je eigen bus. 
 
Zie jij jezelf al zelfstandig op klantenbezoek gaan met je eigen werkbus? Solliciteer dan snel en wie weet zit je volgende week al op gesprek. 

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Monteur
Service monteur
starter
Alblasserdam
Vaardigheden
Vaardigheden
Affiniteit met techniek