Werkvoorbereider / Calculator (Verbouw/Renovatie/Nieuwbouw)

Sliedrecht, Nederland
Solliciteer
47 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2800 - 4200 per maand
Categorie: Bouw, Management
Branche: Bouw
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Wij hebben een mooi voorstel voor de ervaren Werkvoorbereider/Calculator!

Bouwbedrijf Visser uit Sliedrecht, al bijna 100 jaar een gerenommeerd familiebedrijf, heeft ons de opdracht gegund om voor hen een ervaren Werkvoorbereider te zoeken. Uitstekend vakmanschap vergt veel zorgvuldigheid in de werkvoorbereiding. Het bedrijf is er veel aan gelegen om de hoge kwaliteitstandaard en de complete service dagelijks te perfectioneren en is daarom op zoek naar iemand die toe is aan een vaste plek waar je niet heen en weer geslingerd wordt door de waan van de dag. 

 

Het bedrijf:
Bouwbedrijf Visser is een familiebedrijf gespecialiseerd in onderhouds- & renovatieprojecten, timmerwerken en kleinschalige nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden. Het uitvoerende team bestaat uit vaklui die breed zijn georiënteerd en die net even het stapje verder gaan voor elkaar en voor hun klanten. Het kantoorteam bestaat uit 4 medewerkers die samen zorgdragen voor een gedegen voorbereiding. 'Kan niet, bestaat niet', is het beleid. 
Medewerkers krijgen een grote mate van vrijheid in hun werk en daarnaast is het een gezellig team wat elkaar waardeert en tegelijkertijd ook uitdaagt. Want samen is beter!

 

Wat kan het bedrijf je bieden?

Het belangrijkste in deze tijd is misschien wel: Stabiliteit. Daarnaast werk je met collega's die echt hun vak verstaan en niet zomaar wat aanmodderen. Als je de projecten voorbereid weet je dat het met gevoel voor ambacht wordt uitgevoerd. 

Uiteraard is het brede arbeidsvoorwaardenpakket uit de Bouw-CAO beschikbaar, maar er zijn ook genoeg secundaire voorwaarden die het net even aantrekkelijker maken. 

Het bedrijf gaat graag een lange relatie aan waarbij je echt onderdeel wordt van de cultuur. Niet voor niets werkt bijna het hele huidige team al bijna hun hele werkzame leven voor dit mooie bedrijf.

 

Wat wordt er van je verwacht?

We zoeken iemand die de Alblasserwaardse mentaliteit begrijpt. Die weet wat er nodig is om 100 jaar vakmanschap te kunnen continueren. Maar ook iemand die niet bang is om verdere perfectionering te initiëren. Daarnaast ken je de bouwwereld van begin tot eind en deins je niet terug voor een uitdaging. Opleiding is niet belangrijk maar ervaring des te meer!

 

Alleen maar oriënteren?
Ook dat mag. We hebben lekkere koffie, en vinden het leuk om nieuwe connecties te maken. Dus neem gewoon contact met ons op en vraag ons het hemd van het lijf!

 

Waarom niet?

Het kan ook zijn dat dit bedrijf jou gewoon niet past, dit zou kunnen komen doordat je graag in een cultuur werkt waar alle taken lekker gescheiden zijn. Wanneer je niet graag zelf de verantwoording draagt, past deze functie je gewoon wat minder. Ook wanneer je een gedreven carrièrejager bent vrezen wij dat je deze stoel niet leuk gaat vinden.

 

Werving & Selectie
DOEN! Personeel voelt zich erg verweven met de cultuur van Bouwbedrijf Visser. Daarom zijn we super trots dat we de Werving & Selectie van deze mooie functie mogen uitvoeren. Je kunt daarom makkelijk contact met ons opnemen en wij overleggen altijd nauw samen met de opdrachtgever. Jouw sollicitatie komt altijd in beeld.
Mocht het uiteindelijk komen tot een nieuw dienstverband dan ga je rechtsreeks in dienst bij Bouwbedrijf Visser, je wordt niet gedetacheerd, tenzij je daar uitdrukkelijk de voorkeur voor hebt.

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
bouw
sliedrecht
werkvoorbereider