Betontimmerman funderingen

Meerkerk, Nederland
Solliciteer
232 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2500 - 3200 per maand
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Voor een prachtige opdrachtgever zijn we op zoek naar Betontimmerlieden. Het betreft een vaste aanstelling bij een informeel, hoog aangeschreven bedrijf in de funderingen.
 
Voldoe jij aan de volgende criteria? Reageer dan snel voor een proffesionele bemiddeling naar een vaste baan bij een prachtige werkgever!
  • je bent altijd op tijd;
  • je bent in het bezit van een rijbewijs;
  • je werkt graag met modern gereedschap;
  • je houdt van ambitieuze projecten;
  • je werkt graag met een vaste maat;
  • je wordt graag goed beloond.

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar  geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het CAO minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
beton
bouw
gww
fundering
Vaardigheden
Vaardigheden
betontimmerman
Vergelijkbare vacatures