Witgoed monteur

Brandwijk, Nederland
Vacature is vervallen
134 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Overig
Branche: Consumenten elektronica
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Wij zijn op zoek voor een opdrachtgever in de gemeente molenlanden naar iemand die het leuk vindt om onderweg te zijn en daarnaast de klant tevreden achter te laten. Je komt te werken in een bedrijf dat al meer dan 45 jaar bestaat. Het bedrijf staat garant voor kennis, uitstekende service en een ruim assortiment.

Jouw werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het brengen van het witgoed naar de klanten en daar gelijk aanlsuiten en/of inbouwen. Daarnaast ga je ook naar de klanten toe als er iets gerepareerd moet worden aan bijvoorbeeld de wasmachine, droger, koelkast enzovoort. Je moet bereid zijn om aanpassingen te kunnen doen in keukens en een stopcontact kunnen vervangen.

 

Dit ben jij:

  • In het bezit van je rijbewijs B;
  • Je hebt een goede dosis krachtvermogen;
  • Je hebt ervaring in de techniek of een technische achtergrond in soortgelijke werkzaamheden;
  • Je hebt een afgeronde technische opleiding is een pré;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Je bent handig met het aansluiten van bijv. wasmachines en koelkasten;
  • Representatief
  • Spreekt vloeiend de Nederlandse taal.
 

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt. Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen. Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever? Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen. Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag. In sommige cao’s komen er nog ADV dagen bij!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
bezorger
Koerier
installeren
brandwijk
chauffeur