Heftruckchauffeur

Tiel, Nederland
Vacature is vervallen
124 dagen geleden
Nader overeen te komen
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 32 - 40
Dienstverband: Vast Deeltijd

meer
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan als Heftruckchauffeur/ -chauffeuse en wil je graag dat wij de sollicitaties van jou overnemen of jou daarin in ondersteunen? Solliciteer dan snel via deze vacature dan nemen wij contact met je op.

Wij hebben veel verschillende contacten in de omgeving van Tiel en helpen jou graag met het vinden van een passende werkgever, met een passend loon en passende werktijden. Wij doen vrijwel alleen opdrachten voor een langertermijn waarbij de kans groot is dat je overgenomen wordt door de opdrachtgever of waarbij je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever. 
 
"Wist je dat 85% van onze werknemers met een uitzendovereenkomst binnen 8 maanden een vaste contract tekenent bij de opdrachtgever?"
 
Hoe gaan wij te werk?
Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen nemen wij telefonisch contact met je op. Tijdens dit gesprek nemen we uitgebreid de tijd om jou beter te leren kennen en te bekijken wat er bij jou past. Na dit gesprek nemen wij contact op met onze opdrachtgevers of gaan we opzoek naar een opdrachtgever die bij jouw wensen past. Op het moment dat de betreffende opdrachtgever jouw ervaring en persoonlijkheid binnen het bedrijf vindt passen, wordt er een kennismakingsgesprek met jou en de opdrachtgever ingepland. Als het gesprek van beide kanten goed is ervaren mag je aan de slag wanneer het jou uitkomt! 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Tiel
Culemborg
Geldermalsen
Zaltbommel
Druten
Veenendaal
Leerdam
Vaardigheden
Vaardigheden
Heftruck
Heftruck certificaat
Dagdienst
2 ploegen
3 ploegen
5 ploegen