Schoonmaakmedewerker brandschaden

Tiel, Nederland
Solliciteer
159 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Dienstverlening, Schoonmaken en Huishouding
Branche: Voorzieningen Diensten
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Wat ga je doen?
Als schoonmaakmedewerker brandschaden werk jij op locaties waar recent brand is geweest. Dit kan zowel bij bedrijven zijn als bij mensen thuis. Het is dus belangrijk dat je beschikt over een groot inlevingsvermogen en dat je professioneel handelt. 

Het is aan jou om er voor te zorgen dat het de locatie weer netjes en schoon wordt. De meubels die  nog te redden zijn voer je af door ze in een vrachtwagen te laden. Ze worden op de vestiging dan weer netjes schoon gemaakt zodat ze weer gebruikt kunnen worden. De spullen die niet meer te redden zijn worden afgevoerd en uiteindelijk vernietigd. 

Je werkdag begint vaak tussen 07:30 en 08:30 afhankelijk van de drukte en duurt vaak tot 17:00u. Brand in gebouwen is onvoorspelbaar. Daarom wordt er ook in het weekend gewerkt en zijn er beschikbaarheidsdiensten voor in de nacht. Mocht je op geroepen worden in de nacht dan verwachten we niet dat je er de volgende ochtend weer bent. Je krijgt voldoende tijd om je slaap weer in te halen. Uiteraard zijn er voor de weekenden en nacht diensten extra vergoedingen. 

Omdat het werk een grote impact kan hebben, werk je nauw samen met je collega’s. Er is daarom ook voldoende tijd voor ontspanning zoals met zijn alle lunchen en personeelsfeestjes. Nadat je een uitgebreide periode bent ingewerkt zal je na het inwerk traject ook fungeren als aanspreekpunt voor de klant.  

Wie ben je?
  • Je hebt affiniteit met techniek en schoonmaken
  • Je bent mensgericht en je kan je goed inleven klant
  • Je bent communicaties goed en je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent in het bezit van je VCA, NEN 3140 (pre)
Enthousiast? Dan spreken wij jou graag!
 
Óf ken jij iemand die geschikt is voor deze functie? Breng ons in contact en ontvang een gegarandeerde aanbrengpremie van €100,-!
Kijk voor meer info op: https://doenpersoneel.nl/jij-amp-doen/verdien-geld-met-je-netwerk
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Tiel
Geldermalsen
Culemborg
Vaardigheden
Vaardigheden
Schoonmaak
Onregelmatige diensten
Vergelijkbare vacatures