Werkvoorbereider

Groot-Ammers, Nederland
Vacature is vervallen
15 dagen geleden Vast Nader overeen te komen
Categorie: Techniek
Branche: Machines
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Voor een toonaangevend bedrijf in de omgeving van Molenaarsgraaf zijn wij op zoek naar een ervaren planner met technische affiniteit.

Dit betreft een functie waarbij je rechtstreeks in dienst gaat bij de opdrachtgever.

Je draagt een grote verantwoording want jij gaat je dagelijks bezig houden met het planning en het aanmaken van productie orders. Je hebt nauw contact met de fabriek in Zuid-Korea waarvan de machines worden verscheept naar de Rotterdamse haven.

Van te voren moet je goed inschatten wat de verwachting is hoe veel machines er verkocht gaan hebben. Dit doe je weken, zelfs maanden al van te voren. Tussendoor los je de bijkomende problemen op. Dit gebeurt telefonisch maar ook per mail. Het is dus van belang dat jij vloeiend Engels spreekt. Vervolgens als de machines aangekomen zijn in Rotterdam zorg jij ervoor dat je al weet wat eraan de machines gedaan moet worden. Jij maakt van te voren de inschatting welke materialen er nodig zijn.

Je werkt samen met je collega’s van de materiaalbeheer. Je checkt bij hun of de benodigde onderdelen beschikbaar zijn voor je order zodat ze op het depot over de juiste materialen beschikken.

De orders leg je vast in het ordersysteem. Vervolgens exporteer je die data waarbij je ze nauwkeurig kan bekijken en bewerken. Dit gebeurt doormiddel van Excel.

Daarnaast plan je de volledige productie in. Je stemt van te voren af met de opdrachtgever wat het tijdsbestek is wanneer de machine klaar moet zijn. Jij gaat ervoor zorgen dat alles in goede banen wordt geleid zodat de deadline wordt gehaald. Dit doe je bijvoorbeeld aan de hand van de juiste productie capaciteit inplannen. Maar ook door goed in de gaten te houden of de machines al bijna in Nederland zijn zodat de productie planning kloppend blijft.

Deze functie draagt een grote verantwoordelijkheid met zich mee en ook moet je goed zelfstandig de juiste beslissingen kunnen maken.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt MBO 4/ HBO niveau;
  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Affiniteit met techniek;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van Excel;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
planner
werkvoorbereider
planning
voorraadbeheerder
voorraadbeheer
materiaalbeheer
graafmachine
productie
molenaarsgraaf
Bleskensgraaf
Groot-Ammers
techniek
technische administratie
HBO
Vaardigheden
Vaardigheden
verantwoordelijk
excel
planning
inkopen
technisch
Nederlands
Engels
Vergelijkbare vacatures