Hydrauliek Monteur

Werkendam, Nederland
Vacature is vervallen
38 dagen geleden
€ 2500 - 3500 per maand
Categorie: Technici, Machines en Constructies
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Heb jij ervaring in Hydraulieke systemen en wil je een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder voor een mooie functie bij een geronomeerd bedrijf.

In deze functie werk je in een gemotiveerd team en ben je een zelfstandige professional van onze service afdeling. Het betreft gevarieerd werk en je staat direct met de klant in contact. De werkzaamheden bestaan onder andere uit storing-zoeken, keuringen, reparaties en inbedrijfstellingen van hydraulische stuurmachines. Hiernaast kan je worden ingezet om aan autokranen en andere hydraulische toepassingen service te verlenen. Al deze machines zijn eigen producten en worden geheel zelf ontwikkeld en gebouwd in een moderne fabriek. Hiernaast onderhouden ze de service van andere merken. Met jouw ervaring en inzet lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere uitbouw van de producten in de markt en word jij het ‘visitekaartje’ van de organisatie.

WAT WE VAN JE VRAGEN…

Je kunt zelfstandig werken en hebt enkele jaren aantoonbaar relevante werkervaring met hydraulische systemen en affiniteit met elektrische besturingstechniek. Je hebt een servicegerichte instelling en beschikt zo mogelijk over kennis of ervaring met schroefas- en roersystemen. Je hebt geen ‘9 tot 5’ mentaliteit en bent indien nodig inzetbaar voor werkzaamheden in het buitenland. Je draait mee in de storingsdienst en je bent in het bezit van een VCA-diploma of bereid deze te behalen.

WAT BIEDEN WIJ JOU…

Wij bieden een aangename werkomgeving en leuke werksfeer in de aantrekkelijke en dynamische scheepvaartwereld. Je krijgt een interessante baan met een hoge mate van verantwoordelijkheid. Een goed salaris en eindejaarsuitkering. Afwisselend werk met veel uitdaging. Persoonlijke begeleiding en goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Werken in een gedreven team bij een innovatief, degelijk en solide familiebedrijf dat volop investeert in de toekomst.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden